Bestill time nå

Sinsen Dyreklinikk har egen velassortert butikk med fôr og tilbehør beregnet spesielt for hunder og katter.

Royal Canin er en anerkjent produsent av hunde- og kattefôr. Dette er hunde- og kattefôr som er produsert med dyrene i sentrum for å sikre best mulig ernæring. Royal Canin har oppnådd stor respekt i bransjen og er blant annet hovedsponsor av Norges Blindeforbunds førerhundskole og Norske Rasekattklubbers Riksforbund. Derfor inngår fôr fra Royal Canin som en naturlig del av vårt kvalitetssortiment – både dietter og rasefôr. Sinsen Dyreklinikk fører alle fôrtypene til Royal Canin.

Royal Canins hundefôr og kattefôr er tilpasset en rekke forskjellige behov. Dette sikrer at både hund og katt kan få optimalt fôr basert på dyrets premisser. Produktene fra Royal Canin er tilpasset dyrets rase, alder, størrelse, kastrert/sterilisert eller ikke kastrert/ sterilisert eller aktivitetsnivå. Med andre ord kan du hos Sinsen Dyreklinikk få tak i akkurat det hunde- eller kattefôret du trenger.

Videre er butikken full av utstyr tilpasset din hund eller katt. Hunde- og katteleker, godbiter, redningsvest, refleks, trekksele, bånd, langline, sele, kattesand, pelsstell produkter, børster etc er noen av produktene vi har i vår butikkavdeling.

I vår dyreklinikk jobber 6 veterinærer og 4 dyrepleiere og 5 assistenter med stor faglig kunnskap innen hunder og katter. Vår viten kommer ikke bare til uttrykk i behandlingene vi tilbyr i vår dyreklinikk, men også i selve utvalget i vår butikk. Hos oss får du kjøpt hundefôr og kattefôr produsert av ernæringsspesialister som vil gi både fornøyde eiere og dyr.

Dersom du ønsker assistanse og ernæringsråd i forbindelse med fôr stiller vi gjerne vår fagkunnskap til rådighet.

Velkommen til Sinsen Dyreklinikk!