Bestill time nå

Prissjekk av norske dyreklinikker

Med jevne mellomrom gjør VG prissjekker av dyreklinikker i Norge. På denne siden har vi gjenngitt 2 stk, en fra 2013 (nederst i saken) og en fra i år. Sinsen Dyreklinikk ble ikke testet i den siste testen, men som du ser kommer vi veldig godt ut på alle områder. Dette er vi stolte av og ønsker å fortsette med i lang tid fremover.

(Klikk på bildene for å se dem i full størrelse)

 


Her er testen fra 2013:

Dyriske forskjeller

Klikk på bildet for større versjon.

Av: Dyrebar og Nanna Johannessen, Frode Hansen (foto) - 09.04.2013 kl. 15:27. Sist oppdatert: 10.04.2013 kl. 09:32

Et besøk til dyrlegen med katten eller hunden kan bli en kostbar affære.

Slik har VG sjekket dyrlegeprisene
 
  • VG har hentet inn priser på de mest vanlige behandlingene for hund og katt hos 17 tilfeldig valgte dyreklinikker i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø.
  • Prisene er hentet inn over telefon eller e-post, og gjelder for hver enkelt behandling. «Fra- prisen» er klinikkens laveste pris for den aktuelle tjenesten, og kan være høyere. Det kan blant annet skyldes rutiner, tilsyn av dyret, medisinering og at mengde bedøvelse avhenger av dyrets størrelse og vekt.
  • Kvaliteten på behandlingene er ikke vurdert.
  • Ingen av dyreklinikkene i VGs prisoversikt opplyser om pris på sine egne hjemmesider.
  • VG har i tillegg til klinikkene i oversikten vært i kontakt med Byåsen Dyrehospital og Trøndelag Dyreklinikk. Ingen av disse ønsket å være åpne om sine priser til VG.

VG har sammenlignet prisene på noen av de mest vanlige behandlingene for hund og katt for 17 tilfeldig valgte dyreklinikker i landets største byer.